Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

COCKTAIL ΚΕΡΑΣΙ

COCKTAIL ΚΕΡΑΣΙ



Υλικά:


  • 80 γρ μαύρη ζάχαρη
  • 80 ml χυμό βύσσινο
  • 200 ml βότκα
  • 500 ml χυμό πορτοκάλι
  • 600 ml χυμό βύσσινο
  • 200 ml σόδα 
  • φέτες πορτοκάλι
  • κερασάκια μαρασκίνο
  • παγάκια

    Βράζουμε το χυμό βύσσινο με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει σιρόπι και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και το σιρόπι μαζί με παγάκια και σερβίρουμε με φέτες πορτοκάλι και κερασάκια μαρασκίνο στο ποτήρι. Αντί για το σιρόπι μπορούμε να βάλουμε λικέρ κεράσι 100ml.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.