Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟΥ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟΥ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Υλικά:


  • 3 ασπράδια αυγού
  • 2 φλυτζάνια καρύδα
  • 3/4 φλυτζανιού ζάχαρη
  • 1 φλυτζάνι αλεύρι
  • 60 γρ κουβερτούρα
  • 50 γρ βούτυρο

    Χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα, ρίχνουμε την καρύδα, τη ζάχαρη και το αλεύρι και τα πιέζουμε να γίνουν σφιχτή ζύμη. Σε αντικολλητικό χαρτί φτιάχνουμε μπαλάκια από τη ζύμη 2εκ απόσταση το ένα από το άλλο και τα ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 15 λεπτά. Ετοιμάζουμε τη γέμιση βάζοντας την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπολ και μετά στα μικροκύμματα για 2 λεπτά μέχρι να λιώσουν. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και αφού κρυώσουν και οι μπαλίτσες ζύμης τις γεμίζουμε με σοκολάτα και κλείνουμε σάντουιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.