Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΜΑΝΓΚΟ

ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΜΑΝΓΚΟ

Υλικά:


  • 250 γρ μπισκότα Digestive
  • 100 γρ λιωμένο βούτυρο
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
  • 500 γρ τυρί κρέμα
  • 2/3 φλιτζανιού ζάχαρη
  • 1 κγ βανίλια
  • 1 κσ χυμό λεμόνι
  • 4 αυγά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
  • 2 μάνγκο ξεφλουδισμένα
  • 100ml χυμό Motion

    Απλώνουμε αλουμινόχαρτο στη βάση μιας στρογγυλής φόρμας με αφαιρούμενη βάση. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα ρίχνουμε σε τηγάνι που έχουμε λιώσει το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να υγρανθεί το μπισκότο. Απλώνουμε το μπισκότο στη βάση της φόρμας. Το βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει 20 λεπτά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ετοιμάζουμε τη γέμιση χτυπώντας στο μίξερ το τυρί μέχρι να σχηματιστεί μια ομοιόμορφη κρέμα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια, το χυμό λεμονιού και τα αυγά ένα-ένα. Ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα ψήνουμε για 45 λεπτά μέχρι να σφίξει. Βγάζουμε από το φούρνο.  Ετοιμάζουμε τη σάλτσα μάνγκο χτυπώντας τα υλικά στο μπλέντερ και αλείφουμε την επιφάνεια του τσιζκέικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.