ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ SAUCE ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ-ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
Υλικά:
Υλικά:
- 500 γρ κιμάς μοσχαρίσιος
- 1/4 φλυτζάνι σάλτσα ντομάτας
- 1/4 φλυτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 4 ψωμάκια για μπέργκερ
- 2 κρεμμύδια σε φέτες
- 1 κσ καστανή ζάχαρη
- 1 κσ ελαιόλαδο
- 8 φύλλα μαρουλιού
- 1 ντομάτα σε φέτες
- 1 κσ μουστάρδα
- 1 κσ μαγιονέζα
- αλάτι, πιπέρι
Ζυμώνουμε σε μπολ τον κιμά, μαζί με αλάτι, πιπέρι, τη σάλτσα και τον μαϊντανό. Τα ψήνουμε σε γκριλ μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 μεριές. Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα και το αφήνουμε στην άκρη. Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε τη ζάχαρη και σοτάρουμε τα κρεμμύδια σε χαμηλή φωτιά μέχρι να καραμελώσουν. Σε κάθε ψωμάκι τοποθετούμε μαρούλι, από πάνω ντομάτα, από πάνω ένα μπιφτέκι, από πάνω τη σως και από πάνω τα καραμελωμένα κρεμμύδια. Κλείνουμε με το άλλο ψωμάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.