Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΟΡΙΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΡΥΖΙ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΟΡΙΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΡΥΖΙ


Υλικά:
  • 8 ξερά κινέζικα μανιτάρια
  • 1 πρέζα κορίανδρο
  • ελαιόλαδο
  • 4 μπούτια κοτόπουλου χωρίς πέτσα
  • 2 φλυτζάνια ρύζι νυχάκι
  • 1 κρεμμύδι σε φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 1/2 κγ κουρκουμάς
  • 2 φλυτζάνια ζωμό κοτόπουλο
  • 1 κσ σάλτσα ψαριού
  • 1 κσ μαϊντανό ψιλοκομμένο

    Βράζουμε τα μανιτάρια για 20 λεπτά. Σοτάρουμε το κοτόπουλο σε λάδι να ροδίσει από όλες τις πλευρές καλά. Στο ίδιο σκεύος σοτάρουμε το ρύζι, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το κορίανδρο, τον κουρκουμά και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το ζωμό και τη σάλτσα ψαριού. Βάζουμε τα υλικά σε πυρέξ, από πάνω τοποθετούμε τα κοτόπουλα και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 περίπου λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν το ρύζι και το κοτόπουλο. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.