ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ
Υλικά:
- 4 μέτριες πατάτες
- 3 παντζάρια
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- χυμός 1 λεμονιού
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν και σε δεύτερη κατσαρόλα βράζουμε τους βολβούς από τα παντζάρια επίσης μέχρι να μαλακώσουν. Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κυβάκια όπως και τα παντζάρια. Τα βάζουμε σε σαλατιέρα, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού και προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.