Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΛΕΜΟΝΑΤΗ

ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΛΕΜΟΝΑΤΗ

Υλικά:

  • 1 κιλό μελιτζάνες
  • 80 ml χυμό λεμόνι
  • 60 ml ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη


    Τρυπάμε με μαχαίρι τις μελιτζάνες και τις ψήνουμε για 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν γυρνώντας τις ανά 10 λεπτά. Αφού τις αφήσουμε να κρυώσουν, τις καθαρίζουμε, πετάμε τη φλούδα τους και στραγγίζουμε τη σάρκα. Χτυπάμε τη σάρκα στο μπλέντερ μαζί με το σκόρδο, βάζουμε τις μελιτζάνες σε μπολ προσθέτοντας το λάδι και το λεμόνι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.