Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΜΠΟΥΚΕΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ

ΜΠΟΥΚΕΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ


Υλικά:
  • 400 γρ καλαμαράκια χωρίς πλοκάμια
  • 3 κσ ελαιόλαδο
  • 100 γρ φασολάκια στρογγυλά ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι σε κυβάκια
  • 1 πράσινη πιπεριά σε κυβάκια
  • 1 κγ τζίντζερ
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο κατά μήκος σε κομματάκια
  • 1 κσ ρυζόκρασο κινέζικο
  • 1 μικρό τσίλι ψιλοκομμένο

    Ανοίγουμε τα καλαμάρια, αφαιρούμε το ζελέ τους και τα βράζουμε σε κατσαρολάκι για 10 λεπτά μαζί με τα φασολάκια.Τα βγάζουμε και τα σουρώνουμε καλά. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε γουόκ και σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το τσίλι, το τζίντζερ για περίπου 1 λεπτό. Προσθέτουμε τα καλαμάρια και το ρυζόκρασο, ανακατεύοντας καλά για ακόμα 5 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.