Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΟΥΠΑ

ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΟΥΠΑ


Υλικά:
  • 500 γρ μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 30 γρ βούτυρο
  • 3 φέτες ψωμί του τοστ
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 3 1/2 φλυτζάνια ζωμό λαχανικών
  • 1/4 κγ μοσχοκάρυδο
  • 300 γρ κρέμα γάλακτος
  • 2 κσ μαϊντανός ψιλοκομμένος

    Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο ανακατεύοντας ώσπου να μαλακώσουν τα μανιτάρια. Προσθέτουμε το ψωμί, το ζωμό και το μοσχοκάρυδο και τα σιγοβράζουμε ξεσκέπαστα για 15 λεπτά. Πολτοποιούμε το μείγμα στο μπλέντερ και μετά το ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με την κρέμα γάλακτος και το μαϊντανό να ζεσταθούν χωρίς όμως να βράσουν ανακατεύοντας συνεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.