Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΜΥΔΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ

ΜΥΔΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ


Υλικά:
  • 500 γρ μύδια
  • 1/2 φλυτζάνι λάδι
  • 1 1/2 φλυτζάνι ζεστό νερό
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
  • 1 κγ ρίγανη
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κσ αλεύρι




    Πλένουμε και στραγγίζουμε τα μύδια. Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσει. Ρίχνουμε το ζεστό νερό και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Βάζουμε στην κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από τα μύδια, τα βράζουμε για 2 λεπτά και τότε προσθέτουμε τα μύδια. Βράζουμε μόνο για 4 λεπτά για να παραμείνουν αφράτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.