Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

MERGUEZ BEL FELFLA WA L'BASLA (Λουκάνικα με πιπεριές και κρεμμύδι)

MERGUEZ BEL FELFLA WA L'BASLA (Λουκάνικα με πιπεριές και κρεμμύδι)


Υλικά:
  • 2 χωριάτικα λουκάνικα
  • 1 πράσινη πιπεριά σε λωρίδες
  • 1 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
  • 1 κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 2 κσ ελαιόλαδο
  • 2 στρογγυλά μαροκινά ψωμιά ή πίτες για σουβλάκι
  • αλάτι, πιπέρι


    Τρυπάμε τα λουκάνικα με πιρούνι και στη συνέχεια τα ψήνουμε στο γκριλ για 10 λεπτά γυρίζοντάς τα συχνά. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να μαλακώσουν. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Κόβουμε το μαροκινό ψωμί σε τέταρτα. Τοποθετούμε τα λουκάνικα και μια γενναία ποσότητα από το μείγμα με τις πιπεριές και το κρεμμύδι μέσα στο ψωμί. Αν χρησιμοποιησουμε πίτες, τα τυλίγουμε μέσα σε αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.