ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΥΡΙΑ
Υλικά
- 1/4 φλιτζανιού τυρί ρικότα
- 1/3 φλιτζανιού καπνιστό τυρί τριμμένο
- 1/2 φλιτζάνι μοτσαρέλα σε κομματάκια
- 1/3 φλιτζανιού παρμεζάνα τριμμένη
- 50 γρ γαλοπούλα ψιλοκομμένη
- 1 ασπράδι αυγού
- 1 κγ δεντρολίβανο
- 1/2 κγ μοσχοκάρυδο
- λάδι για τηγάνισμα
- αλεύρι
- αυγό
- γαλέτα
Σε μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, το σαλάμι, το ασπράδι αυγού, το μοσχοκάρυδο και το δεντρολίβανο. Πλάθουμε μπαλάκια με το χέρι και τα αλευρώνουμε καλά. Βουτάμε τα αλευρωμένα τυρομπαλάκια στο αυγό και μετά στη γαλέτα και τα τηγανίζουμε σε λάδι που έχει ζεσταθεί. Τα γυρνάμε από όλες τις πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.