ΜΠΟΥΤΙ ΑΡΝΙΣΙΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
Υλικά
- 1 κιλό αρνίσιο μπούτι
- 1 κλωνάρι δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 10 γρ βούτυρο
- αλάτι, πιπέρι
Προθερμαίνουμε το φούρνο. Τρυπάμε το αρνί σε πολλά σημεία με μαχαίρι και το τοποθετούμε σε μεγάλο ταψί. Στις τρύπες που κάναμε βάζουμε σκόρδο και δεντρολίβανο. Σε μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο μα αλάτι και πιπέρι και αλείφουμε παντού το αρνί. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 20 λεπτά και για άλλη μιάμιση ώρα στους 180 βαθμούς γυρνώντας το από την άλλη πλευρά στο μέσο της ώρας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.