Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΣΙΖΑΡΣ

ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΣΙΖΑΡΣ

Υλικά

  • ψωμί του τοστ
  • λίγο σκορδάτο βούτυρο
  • φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
  • λίγο μαρούλι ψιλοκομμένο
  • ντρέσινγκ για σαλάτα σίζαρς
  • κυβάκια από αγγούρι
  • φιλέτα αντσούγιας κομμέ
  • φλοίδες παρμεζάνας

Κόβουμε τις φέτες ψωμί σε κύκλους διαμέτρου 8εκ. Αλείφουμε με το βούτυρο και τις 2 πλευρές του ψωμιού και τις βάζουμε σε ατομικά φορμάκια. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά ώστε να πάρουν σχήμα τα ψωμάκια. Αφήνουμε να κρυώσουν και παράλληλα ψήνουμε τις φέτες μπέικον. Τις βάζουμε να στραγγίσουν σε χαρτί. Ανακατεύουμε το μαρούλι, το μπέικον, το ντρέσινγκ σε μπολ και γεμίζουμε τις φωλιές από τα ψωμάκια με το υλικό που φτιάξαμε. Γαρνίρουμε με φλοίδες παρμεζάνας και ένα φιλέτο αντσούγια τυλιγμένο ρολό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.