Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

FISH BURGER

FISH BURGER

Υλικά

  • ψωμί για burger
  • 600 γρ φιλέτο άσπρου ψαριού
  • 1 αυγό
  • 1/4 κγ πάπρικα
  • 1 κγ κύμινο
  • αλάτι, πιπέρι 
  • αγγούρι
  • κέτσαπ
  • μαγιονέζα

Χτυπάμε στο μπλέντερ το φιλέτο ψαριού, το αυγό, την πάπρικα, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι φτιάχνοντας μια ζύμη. Πλάθουμε 4 μπιφτέκια και τα ψήνουμε και από τις 2 μεριές μέχρι να ροδίσουν. Τα τοποθετούμε στα ψωμάκια και από πάνω τοποθετούμε λεπτές φέτες από αγγούρι και περιχύνουμε με σως που φτιάχνουμε ανακατεύοντας κέτσαπ και μαγιονέζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.