FISH BURGER
Υλικά
- ψωμί για burger
- 600 γρ φιλέτο άσπρου ψαριού
- 1 αυγό
- 1/4 κγ πάπρικα
- 1 κγ κύμινο
- αλάτι, πιπέρι
- αγγούρι
- κέτσαπ
- μαγιονέζα
Χτυπάμε στο μπλέντερ το φιλέτο ψαριού, το αυγό, την πάπρικα, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι φτιάχνοντας μια ζύμη. Πλάθουμε 4 μπιφτέκια και τα ψήνουμε και από τις 2 μεριές μέχρι να ροδίσουν. Τα τοποθετούμε στα ψωμάκια και από πάνω τοποθετούμε λεπτές φέτες από αγγούρι και περιχύνουμε με σως που φτιάχνουμε ανακατεύοντας κέτσαπ και μαγιονέζα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.