ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΤΟ
Υλικά:
- 1 κιλό φιλέτα κοτόπουλου
- 3 κσ αλεύρι
- 1/3 κούπα ξύδι
- 1 κσ πελτές ντομάτας
- 1 κγ δεντρολίβανο
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
Τσιγαρίζουμε τα φιλέτα σε κατσαρόλα με ελαιόλαδο αφού τα αλατοπιπερώσουμε καλά και από τις 2 μεριές μέχρι να ροδίσουν. Τα σβήνουμε με το ξύδι και προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, 2 φλυτζάνια νερό και το δεντρολίβανο και αφού ρίξουμε αλάτι και πιπέρι τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση σε χαμηλή φωτιά. 5 λεπτά πριν το σβήσουμε ρίχνουμε στην κατσαρόλα και το αλεύρι, ανακατεύοντας πολύ καλά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.