Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΤΟ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΤΟ


Υλικά:

  • 1 κιλό φιλέτα κοτόπουλου
  • 3 κσ αλεύρι
  • 1/3 κούπα ξύδι
  • 1 κσ πελτές ντομάτας
  • 1 κγ δεντρολίβανο
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο

    Τσιγαρίζουμε τα φιλέτα σε κατσαρόλα με ελαιόλαδο αφού τα αλατοπιπερώσουμε καλά και από τις 2 μεριές μέχρι να ροδίσουν. Τα σβήνουμε με το ξύδι και προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, 2 φλυτζάνια νερό και το δεντρολίβανο και αφού ρίξουμε αλάτι και πιπέρι τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση σε χαμηλή φωτιά. 5 λεπτά πριν το σβήσουμε ρίχνουμε στην κατσαρόλα και το αλεύρι, ανακατεύοντας πολύ καλά μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.