Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΑΛ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΑΛ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ (RIGATONI ALL' AMATRICIANA)


Υλικά:

  • 250 γρ ριγκατόνι
  • 6 φέτες μπέικον
  • 400 γρ χυμό ντομάτας
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • παρμεζάνα τριμμένη
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο

    Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ριγκατόνι. Σε ελαιόλαδο σε τηγάνι τσιγαρίζουμε το μπέικον σε μέτρια φωτιά, το κρεμμύδι και την πιπεριά. Μπορούμε να βάλουμε και καυτερή πιπεριά αν θέλουμε για πιο πικάντικη σάλτσα. Προσθέτουμε την ντομάτα, αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε για άλλα 5 λεπτά.  Ανακατεύουμε τα ριγκατόνι αφού πρώτα τα σουρώσουμε. Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.