Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΓΑΡΙΔΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΣΕ ΒΟΤΚΑ

ΓΑΡΙΔΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΣΕ ΒΟΤΚΑ

Υλικά:

  • 1 κιλό γαρίδες
  • 250 γρ φετουτσίνι ή ταλιατέλες
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 σφηνάκι βότκα
  • 100 γρ παρμεζάνα
  • 50 γρ ροκφόρ
  • 300 ml κρέμα γάλακτος
  • λίγο σχοινόπρασο
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο

    Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Εν τω μεταξύ σε τηγάνι τσιγαρίζουμε το σκόρδο σε ελαιόλαδο και μόλις ροδίσει σοτάρουμε και τις γαρίδες τις οποίες νωρίτερα έχουμε καθαρίσει από το κέλυφος. Σβήνουμε με τη βότκα, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με τα τυριά και το σχοινόπρασο ψιλοκομμένο. Αφήνουμε να δέσει η σάλτσα και να πήξει σε χαμηλή φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.