natasha's food
Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017
ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
Υλι
κά:
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κσ σάλτσα σόγιας
1 κσ χυμό λεμόνι
2 κγ ζάχαρη
1/2 κγ τζίντζερ τριμμένο
Βάζουμε όλα τα υλικά σε βιδωτό βάζο και ανακινούμε καλά. Βγάζει 125 ml σάλτσας και σερβίρεται με σολομό φρέσκο και σαλάτα ως dressing.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.