Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΧΥΜΟΣ ΠΕΠΟΝΙ

ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΧΥΜΟΣ ΠΕΠΟΝΙ

Υλικά:


  • 500 γρ πεπόνι
  • 500 γρ μελοπέπονο
  • 12 παγάκια χτυπημένα
  • 2 φλιτζάνια χυμό πορτοκάλι

    Αφαιρούμε τη φλούδα και τους σπόρους από τα πεπόνια. Κόβουμε τη σάρκα σε κομμάτια και τα χτυπάμε στο μπλέντερ για 1 λεπτό μέχρι να γίνει λεία κρέμα. Προσθέτουμε τα παγάκια και το χυμό πορτοκάλι και χτυπάμε για άλλα 30 δευτερόλεπτα. Το βάζουμε σε μεγάλο πλαστικό ρηχό πιάτο και καταψύχουμε για 3 ώρες. Βάζουμε το μείγμα στο μπλέντερ και χτυπάμε γρήγορα μέχρι να μαλακώσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.