ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΧΥΜΟΣ ΠΕΠΟΝΙ
Υλικά:
Υλικά:
Αφαιρούμε τη φλούδα και τους σπόρους από τα πεπόνια. Κόβουμε τη σάρκα σε κομμάτια και τα χτυπάμε στο μπλέντερ για 1 λεπτό μέχρι να γίνει λεία κρέμα. Προσθέτουμε τα παγάκια και το χυμό πορτοκάλι και χτυπάμε για άλλα 30 δευτερόλεπτα. Το βάζουμε σε μεγάλο πλαστικό ρηχό πιάτο και καταψύχουμε για 3 ώρες. Βάζουμε το μείγμα στο μπλέντερ και χτυπάμε γρήγορα μέχρι να μαλακώσει
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.