Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

ΣΑΛΑΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΤΑΫΛΑΝΔΕΖΙΚΗ ΣΩΣ

ΣΑΛΑΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΤΑΫΛΑΝΔΕΖΙΚΗ ΣΩΣ

Υλικά:


  • 500 γρ μοσχάρι κιλότο
  • 2 κσ ελαιόλαδο
  • 1 μικρό μαρούλι
  • 200 γρ ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 αγγούρι κομμένο σε κύβους
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 2 κσ σάλτσα ψαριού
  • 2 κσ χυμό λεμόνι
  • 1 κσ σάλτσα σόγιας
  • 1 κσ γλυκοκαυτερή σάλτσα
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 2 κσ ελαιόλαδο

    Αλείφουμε το κρέας με λάδι που έχουμε κόψει λεπτά φιλέτα και σε καλά ζεσταμένο τηγάνι το ψήνουμε 10 λεπτά από κάθε πλευρά. Για τη σάλτσα ανακατεύουμε και χτυπάμε στο μπλέντερ τη σάλτσα ψαριού, το χυμό λεμόνι, τη σάλτσα σόγια, τη γλυκοκαυτερή σάλτσα (sweet chilli sauce), το ελαιόλαδο και το σκόρδο. Ψιλοκόβουμε το μαρούλι, τοποθετούμε τα ντοματίνια, το αγγούρι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, το κρέας και περιχύνουμε με τη σως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.