Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ


Υλικά:

  • 400 γρ χυλοπίτες
  • 800 γρ φιλέτο κοτόπουλο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 4 κσ μουστάρδα
  • 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού λευκό κρασί
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού ζεστό νερό
  • 1 κγ κάρι
  • αλάτι, πιπέρι


    Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τις λωρίδες κοτόπουλο για 5 λεπτά να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο και τα κρεμμυδάκια, τσιγαρίζουμε ένα λεπτό και σβήνουμε με το κρασί. Πασπαλίζουμε με το κάρι και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το ζεστό νερό και βράζουμε για 20 λεπτά. Στο μεταξύ, βράζουμε τις χυλοπίτες σε αλατισμένο νερό και τις αφήνουμε στην άκρη μέσα στο νερό τους. Σε βαθύ μπολ ρίχνουμε τη μουστάρδα με το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε αυτό το μείγμα στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά. Στραγγίζουμε τις χυλοπίτες και τις βάζουμε και αυτές στο τηγάνι ανακατεύοντας απαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.