ΛΑΔΕΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Υλικά:
- 5 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
- 2 κγ μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κγ σόδα
- 4 φλιτζανάκια καφέ λάδι
- 4 φλιτζανάκια καφέ ζάχαρη
- 4 φλιτζανάκια καφέ κόκκινο κρασί
- λίγο ξύσμα λεμονιού
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα. Χτυπάμε για 10 λεπτά το λάδι, τη ζάχαρη, το κρασί και το ξύσμα. Ρίχνουμε λίγο λίγο το μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε ή χτυπάμε με το μίξερ. Η ζύμη είναι κολλώδης, την αφήνουμε 10 λεπτά να σταθεί και μετά βάζουμε μια κουταλιά σούπας τη μια δίπλα στην άλλη από τη ζύμη σε αντικολλητικό χαρτί αφήνοντας 2 εκατοστά μεταξύ τους. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά ακριβώς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.