ΣΟΥΠΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ
Υλικά
- 2 κονσέρβες φασόλια των 400 γρ
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 2 φλιτζάνια ζωμός κότας
- 1 κσ γουόστερ σως
- 2 κσ μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1 κιλό ντομάτες ρομά
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε την ντομάτα χοντροκομμένη και βράζουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε το ζωμό κότας, αλάτι και πιπέρι και περιμένουμε να πάρει μια βράση η σάλτσα σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά με σκεπασμένη την κατσαρόλα. Αφαιρούμε από τη φωτιά και πολτοποιούμε τη σάλτσα στο μπλέντερ μέχρι να γίνει χυλός. Ξαναβάζουμε το μείγμα στην κατσαρόλα και προσθέτουμε στη σάλτσα τα φασόλια κονσέρβα τα οποία έχουμε ξεπλύνει πρώτα μαζί με το μαϊντανό και σιγοβράζουμε χωρίς καπάκι για ακόμα 10 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.