Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά το γάλα ινδοκάρυδου σε κατσαρόλα μαζί με το ζωμό και το τζίντζερ ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Προσθέτουμε τα κομμάτια κοτόπουλου μαζί με αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε για ακόμα 10 λεπτά. Ρίχνουμε τη σάλτσα ψαριού, τη ζάχαρη και το μαϊντανό και ανακατεύουμε. Αν θέλουμε να το φάμε σαν σούπα κατεβάζουμε από τη φωτιά, αλλιώς το αφήνουμε να πιει τα υγρά του μέχρι να γίνει σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.