Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ


ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ


Υλικά

  • 500γρ μοσχαρίσιο φιλέτο σε κύβους
  • χυμός από 1 λάιμ
  • 1 κγ τζίντζερ
  • 2 κγ κάρυ
  • 1 κγ πάπρικα
  • 1 κγ ντοματοπελτές
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 1 γιαούρτι
  • τορτίγιες
  • ντοματίνια
  • αβοκάντο
  • φρέσκα κρεμμυδάκια

Σε μπολ ρίχνουμε το κρέας, το λάδι, το λάιμ, το τζίντζερ, το κάρι, την πάπρικα, τον ντοματοπελτέ, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε 2 ώρες να μαριναριστεί το κρέας. Τρυπάμε τα κυβάκια κρέατος σε καλαμάκια, βάζουμε σε γάστρα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μαζί με τη μαρινάδα για 2 ώρες. Ετοιμάζουμε τη σως γιαουρτιού ανακατεύοντας το γιαούρτι μαζί με λίγη πάπρικα. Μόλις ετοιμαστεί το φαγητό τοποθετούμε πάνω σε κάθε τορτίγια τη σως γιαουρτιού, από πάνω 2 σουβλάκια, μερικά ντοματίνια, φέτες αβοκάντο και λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι. Τυλίγουμε τις τορτίγιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.