ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΓKΙΝΑΡΕΣ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.Αραδιαζουμε τις αγκινάρες (καθαρισμένες) σε ταψί με λαδόκολλα, τις αλείφουμε με πινέλο με ελαιόλαδο, τις αλατίζουμε και τις ψήνουμε για 20-25 λεπτά, γυρίζοντάς τες μία φορά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν. Τις αφήνουμε να κρυώσουν. Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι σε τηγάνι και προσθέτουμε τα ντοματίνια, με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω. Σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά, για 3 λεπτά, χωρίς να ανακατέψουμε, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το δεντρολίβανο και αλάτι και σοτάρουμε για ακόμα 2 λεπτά. Βάζουμε σε σαλατιέρα τις αγκινάρες, την πιπεριά Φλωρίνης και το περιεχόμενο του τηγανιού και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ για το οποίο χτυπάμε σε μπολ το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το μπαλσάμικο και το αλάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.