Ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε τον κιμά καλά μαζί με το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το ζωμό, αλατοπίπερο, το λεμόνι, τη μουστάρδα και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά για 3 λεπτά δυναμώνοντας τη φωτιά. Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας με τον αρακά και βράζουμε για ακόμα 5 λεπτά. Προσθέτουμε το νερό και τα αφήνουμε να πάρουν βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το κορν φλάουρ μέχρι να πηχτώσει η σάλτσα. Κόβουμε τα ψωμάκια burger στη μέση και τοποθετούμε στο καθένα από μια φέτα μαρουλιού και από πάνω τον κιμά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.