Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ

ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ

Υλικά:

  • 1/2 πακέτο σφολιάτα
  • 300γρ γραβιέρα σε κυβάκια
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 ντομάτα ξεφλουδισμένη σε κυβάκια 
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι προαιρετικά

  • Παίρνουμε μισή σφολιάτα και την ανοίγουμε κόβοντάς την στη μέση. Χρησιμοποιούμε τη μισή ενώ την υπόλοιπη τη φυλάμε για άλλη συνταγή. Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά ψιλοκομμένα. Στο κέντρο της σφολιάτας ρίχνουμε το μείγμα και το απλώνουμε ομοιόμορφα. Κλείνουμε τις άκρες μεταξύ τους και αν δεν κολλήσουν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυγό.  Σε προθερμασμένο φούρνο ψήνουμε για μισή ώρα ή μέχρι να ροδίσει.

  • Tip: Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε φρέσκο ή κανονικό κρεμμύδι. Από τυριά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα κίτρινα, ακόμα και φέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.