QUESADILLAS (ΚΕΣΑΔΙΓΙΑΣ)
Υλικά:
- 5 τορτίγες
- 250 γρ τσένταρ τριμμένο
- 5 πράσινες πιπεριές
- αλάτι
- λάδι για τηγάνισμα
Παίρνουμε κάθε τορτίγια και βάζουμε μέσα από μία πιπεριά κομμένη σε λωρίδες και 50 γρ τσένταρ. Νοστιμίζουμε με λίγο αλάτι αν θέλουμε. Μπορούμε να βάλουμε και καυτερές πιπεριές για πιο πικάντικη γεύση. Κλείνουμε την τορτίγια σε μισοφέγγαρο και την τηγανίζουμε ελαφρά και από τις δύο πλευρές μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα. Κάθε τορτίγια που τηγανίζεται την ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσει από τα λάδια. Σερβίρονται ζεστές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.