Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΠΟΡΣΤ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ

ΜΠΟΡΣΤ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ


Υλικά:

  • 800 γρ μοσχάρι σπάλα
  • 800 γρ παντζάρια βρασμένα
  • 250 γρ κόκκινο λάχανο
  • 250 γρ τριμμένα καρότα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 κσ ντοματοπολτός
  • 1 κσ ζάχαρη καστανή
  • 1 κσ κρασι κόκκινο
  • 1 κγ χυμό λεμόνι
  • 3 πατάτες βρασμένες
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι



Βράζουμε το μοσχάρι σε κατσαρόλα σε μπόλικο νερό σε δυνατή φωτιά και μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 1 ώρα. Κάθε 15 λεπτά ξαφρίζουμε το κρέας. Μετά την ώρα προσθέτουμε το παντζάρι, το λάχανο, το καρότο, το κρεμμύδι,το σκόρδο αλάτι και πιπέρι και το σιγοβράζουμε για ακόμα 1 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Για να το σερβίρουμε βάζουμε σε βαθύ πιάτο βραστές πατάτες και από πάνω το μπορστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.