Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

Υλικά:

  • 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
  • 1 κρεμμύδι σε κύβους
  • 1/2 κούπα λευκό κρασί
  • 1 κούπα χυμό ντομάτας
  • 1 κομμάτι φέτα θρυματισμένη 
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 κγ μπούκοβο
  • 1 κσ ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι


    Σε κατσαρόλα με ελαιόλαδο σοτάρουμε τα φιλετάκια κοτόπουλο πολύ καλά και από τις 2 μεριές αφού πρώτα τα κόψουμε σε κυβάκια. Μόλις αρχίσουν να ροδίζουν ρίχνουμε για τσιγάρισμα και το κρεμμύδι με το σκόρδο. Τα σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε την ντομάτα, το τυρί και τη δάφνη, αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά. Μοιράζουμε σε 2 πήλινα το υλικό, προσθέτουμε λίγη φέτα επιπλέον στην κορυφή και ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.