ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ
Υλικά:
- 2 λαβράκια
- 1 κγ ρίγανη
- 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
- 1 κσ χυμό λεμόνι
- 1 κσ ελαιόλαδο
- 2 μεγάλες ντομάτες σε φέτες
- 1/2 ποτήρι λευκό κρασί
- 1 1/2 ποτήρι νερό
- αλάτι
- λίγο μαιντανός ψιλοκομμένος
- 2 λαδόκολλες
Αλατίζουμε τα λαβράκια μέσα και έξω. Σε μπολ βάζουμε το κομμένο σκόρδο μαζί με το μαιντανό, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο, το λεμόνι και το αλάτι και αφού τα ανακατέψουμε γεμίζουμε με το υλικό τα λαβράκια. Σε κάθε λαδόκολλα τοποθετούμε φέτες ντομάτας, από πάνω από ένα λαβράκι και σκεπάζουμε με φέτες ντομάτας. Τυλίγουμε τις λαδόκολλες και τις βάζουμε σε ταψί. Ρίχνουμε το κρασί και το νερό και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά. Ανοίγουμε τη λαδόκολλα και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.