ΔΡΟΣΕΡΗ ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΛΕΜΟΝΙΟΥ-ΜΕΝΤΑΣ
Υλικά:
- 2 κγ ζάχαρη
- χυμός από 1/2 λεμόνι
- 2 κγ ψιλοκομμένα φύλλα μέντας
- 1/2 πεπόνι
- 100 γρ φράουλες
- 50 γρ μύρτιλα
- 50 γρ ρώγες σταφύλι
- 2 ακτινίδια
Σε μπρίκι βράζουμε τη ζάχαρη με το λεμόνι προσθέτοντας και 2 κγ νερό μέχρι να γίνει σιρόπι. Ρίχνουμε μέσα την ψιλοκομμένη μέντα και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Σε σαλατιέρα καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια όλα τα φρούτα και τα περιχύνουμε με το σιρόπι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.