Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟΡΤΙΓΙΑΣ

ΤΟΡΤΙΓΙΑΣ

Υλικά:

  • 400 γρ πατάτες
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 100 γρ χωριάτικο λουκάνικο σε μικρά κομμάτια
  • 3 αυγά
  • 150 ml κρέμα γάλακτος
  • 25 γρ τριμμένη μοτσαρέλα
  • 30 γρ τσένταρ τριμμένο
  • 1 κγ ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι



Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν και έπειτα τις στραγγίζουμε. Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε το λουκάνικο μέχρι να ροδίσει και μετά τις πατάτες, αλάτι και πιπέρι. Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα τυριά και ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι με τις πατάτες και τα λουκάνικα. Τα ψήνουμε για 10 λεπτά χαμηλώνοντας τη φωτιά μέχρι να στερεοποιηθεί η τορτίγια. Χρησιμοποιώντας ένα πιάτο καλύπτουμε το τηγάνι σαν καπάκι, αναποδογυρίζουμε το σκεύος ώστε να μπορέσουμε να γυρίσουμε από την άλλη μεριά την τορτίγια ώστε να τηγανιστεί για άλλα 5 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.