ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Υλικά:
Υλικά:
- 2 λαβράκια 500 γρ το καθένα
- 1 ντομάτα σε κυβάκια
- 1 κολοκυθάκι σε κυβάκια
- 1 καρότο σε ροδέλες
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 σέλινο ψιλοκομμένο
- χυμό από μισό λεμόνι
- φέτες λεμόνι
- αλάτι
- ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε τα λαβράκια και τα πλένουμε καλά. Τα αλατίζουμε και από τις δυο μεριές και μέσα στην κοιλιά και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά και τα βάζουμε σε μπολ. Τους προσθέτουμε αλάτι, χυμό λεμόνι και λίγο ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε. Γεμίζουμε με τα λαχανικά την κοιλιά των ψαριών και αραδιάζουμε τα υπόλοιπα στο ταψί. Βάζουμε και από μια φέτα λεμόνι στην κοιλιά του κάθε ψαριού, από ένα φύλλο δάφνης κομμένο στη μέση πάνω από κάθε ψάρι και 2 κσ ελαιόλαδο και καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά και για άλλα 10 λεπτά αφαιρώντας το αλουμινόχαρτο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.