Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΜΠΑΛΣΑΜΩΜΕΝΟ ΠΤΗΝΟ

ΜΠΑΛΣΑΜΩΜΕΝΟ ΠΤΗΝΟ

Υλικά:


  • 4 φιλέτα κοτόπουλο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλυτζάνι ξύδι μπαλσάμικο
  • 400 γρ χυμό ντομάτας
  • 1 κγ ρίγανη
  • 1 κγ θυμάρι
  • 1 κγ δεντρολίβανο
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο


    Σε κατσαρόλα τσιγαρίζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου αφού πρώτα τα αλατοπιπερώσουμε. Μόλις ροδίσουν και από τις δυο πλευρές σοτάρουμε και το σκόρδο με το κρεμμύδι μέχρι να μαραθούν. Ρίχνουμε το μπαλσάμικο ξύδι, τη ρίγανη, το θυμάρι, το δεντρολίβανο καθώς και το χυμό ντομάτας, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να βράσουν για μισή ώρα σε χαμηλή φωτιά με την κατσαρόλα σκεπασμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.