ΠΟΡΙΤΖ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ
Υλικά:
Υλικά:
- γάλα 150 ml
- 2 κγ ζάχαρη καστανή
- 70 γρ νιφάδες βρώμης
- μύρτιλα
- βατόμουρα
- 50 γρ κρέμα γάλακτος
Βράζουμε το γάλα με 100 ml νερό και τη ζάχαρη. Καθώς βράζει προσθέτουμε τις νιφάδες βρώμης για 5 ακόμα λεπτά με χαμηλωμένη φωτιά ανακατεύοντας σταδιακά. Πλένουμε τα φρούτα (χρησιμοποιούμε ότι φρούτα θέλουμε, μέχρι και κονσέρβα φρουτοσαλάτα). Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να γίνει σαντιγύ και την προσθέτουμε στο πόριτζ. Ανακατεύουμε τα φρούτα και βάζουμε και μερικά στην επιφάνεια για πιο ωραία εμφάνιση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.