ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΕ ΣΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΟ
Υλικά:
Υλικά:
- 2 φιλέτα σολομού
- χυμό από 1 πορτοκάλι
- 2 φέτες πορτοκάλι
- 1 κσ μουστάρδα
- 1 κσ μέλι
- 1 πράσο σε ροδέλες
- 1 κγ εστραγκόν
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
Ανακατεύουμε σε μπολ το χυμό πορτοκάλι, τη μουστάρδα και το μέλι και μαρινάρουμε τα φιλέτα σολομού που έχουμε αλατοπιπερώσει πρώτα. Σε ταψί τοποθετούμε 2 λαδόκολλες και στην καθεμιά βάζουμε από έναν μαριναρισμένο σολομό, από πάνω τοποθετούμε τις ροδέλες πράσου, μία φέτα πορτοκάλι και πασπαλίζουμε με εστραγκόν. Ψήνουμε 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.