Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΑΡΑΚΑΣ ΓΙΑΧΝΙ

ΑΡΑΚΑΣ ΓΙΑΧΝΙ

Υλικά:


  • 500 γρ αρακάς κατεψυγμένος
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 ντομάτες στο μπλέντερ
  • 2 κσ ούζο
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο


  • Σε κατσαρόλα τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι για 5 λεπτά, μετά το σκόρδο για άλλα 3 λεπτά και τέλος τον αρακά να πάει παντού το λάδι. Ρίχνουμε το ούζο και  αν θέλουμε προαιρετικά λίγο άνηθο (εγώ τον αποφεύγω). Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, αλάτι, πιπέρι και νερό ως τα 3/4 της κατσαρόλας και βράζουμε για 50 λεπτά σε μέτρια φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.